Skriv tekster, der virker!

Har du brug for at skrive mere klart og effektivt? Eller er du ikke altid tilfreds med dine tekster? Og vil du have opskriften på den gode skriveproces? Så er kurset ’Skriv tekster, der virker’ noget for dig!

På tre timer får du den populære værktøjskasse med ”Tekstforfatterens 10 hemmelige skriveredskaber”, som gør dig til en langt mere sikker og leveringsdygtig skribent.

Forestil dig, at du arbejder på en skriveopgave. Det kan være en rapport, et nyhedsbrev eller en artikel. Dine hænder danser på tastaturet. Klik. Klik. Klik. Du ved, præcis hvor du vil hen med din tekst. Budskaberne kommer i en logisk rækkefølge, og du skriver løs – ud i én køre – indtil din tekst er færdig. Til sidst finjusterer du sproget med de 10 skriveredskaber, så du er sikker på, din tekst sidder lige i skabet. Sådan! Din tekst er færdig og klar til at blive sendt af sted.

Lige netop dén skriveoplevelse er målet med kurset ’Skriv tekster, der virker’, hvor teori og praktiske øvelser går hånd i hånd – alt sammen med udgangspunkt i tekstforfatterens bedste skriveredskaber.

Efter kurset er du i stand til at:

  • Strukturere din tekst, så den bliver langt mere læsevenlig
  • Bruge tekstforfatterens bedste skriveredskaber
  • Vinkle din tekst, så dit budskab står klart
  • Opbygge et skriveark, der effektiviserer dine skriveprocesser
  • Skrive ud i én køre
  • Redigere egne og kollegaers tekster, så teksten bliver mere skarp

Hvem møder du?

Rikke Lysgaard Iversen og Kirstine Green har undervist flere hundrede personer – især kommunikatører og fagfolk – i at skrive enkelt og klart. Sammen driver de kommunikationsvirksomheden Skriv klart, der løser opgaver for kommuner og virksomheder i hele landet.

Vi elsker at hjælpe mennesker med at blive bedre til at skrive flydende, fængende, effektivt og klart – og uden hæmninger.


Tidligere deltagere skriver:

”Det var skønt at få nogle konkrete og brugbare redskaber til at skabe interessante tekster af forskellig art.” – Mette, medlem af Kommunikation og Sprog

”Jeg synes, jeg har fået (virkelig) meget ud af kurset.” – Dorthe, medlem af Kommunikation og Sprog

 

”Fedt kursus med fokus på konkrete og håndgribelige værktøjer.” – Michelle, medlem af Kommunikation og Sprog

 

Book en plads på holdet nu! Vi glæder os til at se dig.

Adresse

Hauser Plads 20, 3. sal
1127 Kbh K.

Arrangementsdato
Tirsdag, 21. november 2017 - 9:00 til 12:00
Vælg region