Spørg Jim

Mens andre tier, tør Jim. I foredraget "Spørg Jim" svarer Jim på alt og lægger ikke fingre imellem i en god debat.

Et humoristisk og ærligt foredrag med plads til spørgsmål fra både interviewer såvel som publikum, som skaber et dynamisk arrangement med stor involvering af alle deltagere fra første sekund.

Jim Lyngvild er især blevet kendt som den ivrige debattør med en levende og uforudsigelig personlighed. Et par af hans karakteristiske træk er bl.a., at han aldrig er bange for at sige, hvad han tænker og stå ved hvem han er.

Selv kalder han sig ”Danmarks Vagthund” med det formål at opdrage på de folk, der opfører sig dårligt. Jim er hverken bange for at ytre sin holdning over for kendte eller kongelige.

Ligesom han deler ud af ærlige kommentarer, tager han også gerne imod – bl.a. i forbindelse med sin karriere i modebranchen som han gennem tiden har oplevet på både godt og ondt. 

Vi gør opmærksom på, at arrangementet er gratis for dig som medlem af KS, men da der kun er et begrænset antal billetter til rådighed, skal du være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads. Husk også at spise hjemmefra, da arrangementet er uden forplejning.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Chris Fedders, telefon 22401516

Mange hilsner

Bestyrelsen KS Region Syd

Adresse

Vi mødes kl. 19:15 ved indgangen Ahlmannsparken

Addressen er  Ahlefeldvej 4, 6300 Gråsten

Arrangementsdato
Mandag, 30. oktober 2017 - 19:30 til 21:00
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region