Spis med EU

Herning og Midtjylland i EU Hvorfor skal byer og regioner interessere sig for EU, og hvad får borgere og virksomheder ud af europæisk samarbejde?

EU har haft en stor betydning for Midt- og Vestjylland. Hvor stor forsøger Direktør Lars Holte Nielsen, EU-kontoret for Region Midtjylland at gøre os klogere på. Lars Holte Nielsen har haft direktørrollen for Central Denmark EU Office (CDEU) siden 2007, hvor kontoret blev etableret. Før dette ledte han det daværende EU-kontor i Århus Kommune, og før da arbejdede han en årrække i EU-Kommissionen. 

CDEU har 15 medarbejdere og ligger centralt placeret i Bruxelles. Formålet med CDEU er at sikre, at Midtjylland får mest muligt ud af det europæiske samarbejde.

Kontoret har et bredt arbejdsfelt, som omfatter interessevaretagelse, internationale projekter, EU-tilskud, policy-overvågning, europæiske partnerskaber, generel internationalisering, branding og strategisk arbejde på det internationale område for samarbejdspartnerne.

Kontoret er ejet af Region Midtjylland, de 19 kommuner i regionen, Aarhus Universitet samt VIA University College, og der arbejdes for såvel de kommunale forvaltninger, regionen, private virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, kulturinstitutioner som for andre aktører i Midtjylland. 

Arbejder du i en virksomhed, som har et samarbejde med CDEU, eller kunne din virksomhed - uden at vide det - gøre brug af nogle af de områder, som CDEU varetager, er det værd at komme og høre Lars Holte Nielsen fortælle.

Vi starter med noget godt at spise og undervejs er der kaffepause.

Vi glæder os til at se dig.

På vegne af aktivitetsudvalget Silkeborg-Herning

Birgitte Nielsen

PS: Har du meldt dig til, men bliver forhindret, efter at vi har passeret deadline, så send mig venligst en sms på mobil 30683897.

Adresse

Huset No. 7, Nørregade 7, 7400 Herning

Arrangementsdato
Torsdag, 7. februar 2019 - 18:00 til 21:00
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region