Sprogdagen 2019

Sprogdagen 2019, hvor der også uddeles priser for gode tekster, holdes den 26. marts 2019 om eftermiddagen. Kom med til en aften i selskab med det danske sprog og se, hvem der vinder priserne for bedste sprog i de forskellige kategorier.

OBS: Arrangementet er udsolgt, og du vil komme på venteliste, hvis du tilmelder dig. Du kan også se med hjemmefra og tilmelde dig vores streaming af Sprogdagen 2019 her.

Årets tema er: Det digitale sprog

Hvad gør teknologien ved vores kommunikation, ved vores sprog og ved os selv?

Digitaliseringen af vores kommunikation på de sociale medier giver alle umiddelbar adgang til at ytre sig. Også vores kommunikation med det offentlige Danmark sker i stigende omfang digitalt. Snart vil vi forvente at blive betjent af chatbots, så vi ikke skal vente i lange telefonkøer. Det bliver nemmere, hurtigere, og når vi selv vil.

Digitaliseringen af vores kommunikation påvirker også vores sprog og vores sproglige udtryk. Skriftsprog bliver til talesprog, vi taler til maskinerne, og maskinerne taler til os.

Vi behøver ikke længere at se hinanden i øjnene, når vi kommunikerer. Hvad betyder det for nærværet, etikken og tilliden?

Det er nogle af de tematikker, som vi kommer omkring på Sprogdagen 2019.

Programmet er nu online. Det bliver årets sprogarrangement.

Se programmet, indstil tekster og tilmeld dig her

Der åbnes for tilmeldinger den 6.februar, og pladserne ryger hurtigt.

Du kan også læse mere på Facebook.

Adresse

Djøfs lokaler på Gothersgade 133 i København K

Arrangementsdato
Tirsdag, 26. marts 2019 - 16:30 til 20:00
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region