Sprogwebinar om engelsk tekstredigering

Skriver du selv tekster på engelsk, oversætter du tekster til engelsk, eller retter du andres engelske tekster? Så læser du selvfølgelig korrektur før du afleverer teksterne til kunden. Men måske er en almindelig korrekturlæsning ikke nok til at sikre at teksten er relevant for modtageren? Den bliver måske set, men ikke læst – og slet ikke forstået.


Indhold og forberedelse 
På webinaret får du gennemgået hvordan man kan forbedre en uoverskuelig, knudret eller på anden vis uindbydende engelsk tekst og gøre den mere læservenlig. 

Det kan gøres ved at tænke over 

  • hvilket stilleje den engelske tekst skal ligge i 
  • hvad der er vigtigst for modtageren at få at vide 
  • hvilken rækkefølge oplysningerne skal komme i 
  • hvordan man rydder op i overflødig information 
  • hvordan man gør tekster overskuelige. 

Du får på forhånd tilsendt en engelsk tekst du skal forbedre. Hav den rettede tekst parat når webinaret begynder – eller når du vælger at se det – så er du klar til at tage relevante noter undervejs. 

Sådan foregår det 
For at kunne deltage i vores webinar skal du blot bruge en computer og en internetforbindelse. En iPad eller tilsvarende kan også bruges. Når vi har modtaget din tilmelding, får du automatisk en bekræftelse på at du er tilmeldt. 

På et senere tidspunkt får du et link. På selve dagen for webinaret skal du klikke på linket ca. 5 minutter før vi går i gang. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion. 

Gense webinaret 
Eftersom vi livestreamer på YouTube, kan du efter webinaret klikke på samme link og se en optagelse. (Du behøver altså ikke afsætte en time den dag webinaret bliver afholdt). 

To grupper af deltagere 
På webinaret vil der være mange deltagere online. Derudover vil der være en mindre gruppe deltagere som er fysisk til stede. Hvis du foretrækker det, skal du tilmelde dig det gratis kursus i engelsk tekstredigering. 

Komma
Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores gratis webinar om komma. 

Underviser: Henrik Gottlieb.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på: 5194 9444 jane@sprogseminar.dk.

Læs mere, og tilmeld dig her.

Arrangementsdato
Fredag, 24. maj 2019 - 14:30 til 15:30
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Torsdag, 23. maj 2019 - 12:00
Vælg region