Stress af – for dig der er jobsøgende: Jobsøgning, stress & trivsel

Oplever du, at din jobsøgning gør dig presset og/eller stresset – eller har du stressen med fra et tidligere arbejdsforhold – så er denne workshop noget for dig.


Vi tilbyder dig en workshop, hvor du kan blive klogere på, hvad stress og trivsel er for størrelser, og hvordan pres, forventninger, ledighed, tanker og overbevisninger omkring det kan have indflydelse på, hvordan du har det som jobsøgende.

Du bliver klogere på dig selv, og du får viden og værktøjer, der kan hjælpe dig med at håndtere det pres og den stress, der måske har ramt dig. Du er også mere end velkommen, hvis du gerne vil forebygge at blive ramt af ledighedsstress.

Workshoppen er en kombination af oplæg, debat og øvelser.

Vi sørger for lidt mad og drikke – og vi har sat tid af, så vi slutter med kaffe og tid til uformelt samvær, hvis du har lyst til det.

Workshoppen faciliteres af Henrik Hansen og Marianne Greve Jensen. Henrik er konsulent i AJKS, uddannet cand.mag i dansk og efteruddannet inden for uddannelses- og karrierevejledning samt kognitiv terapi og systemisk teori. Marianne er konsulent i KS, uddannet socialrådgiver, certificeret coach og snart Master i positiv psykologi.

Tidligere deltagere på vores workshop siger:

Jeg var glad for, at der var stort fokus på trivsel og det hele menneske og mindre på stress-begrebet og dermed fokus på det, der skaber energi. Fik puf til tanker og mine overbevisninger

Et anderledes kursus – så svært at sammenligne med andre, men behageligt og brugbart til at finde ro og overblik i jobsøgning og huske på, at man er mere end bare ledig.

Jeg var glad for vekselvirkningen mellem teori og praksis. Opgør med egne og andres fordomme. Forummet – den dejlige åbne atmosfære.

Det er givende at få lov at arbejde med så mange øvelser, som sætter ord på teorien og det faglige indhold. Man får mulighed for at reflekterer og øge sin selvindsigt samt at få øvelser/værktøjer til at kunne håndtere udfordringer både som jobsøgende, og når man kommer i arbejde.

Adresse

Kommunikation og Sprog,
Hauser Plads 20 3. sal,
1127 Kbh. K

Arrangementsdato
Tirsdag, 25. juni 2019 - 10:00 til 15:00
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Mandag, 24. juni 2019 - 12:00
Vælg region
Tilmeld