Stress af med Mindfulness – hvordan kan du mindske stressen i din hverdag

Taber du også pusten i hverdagen? Kæmper du med at skabe balance mellem arbejde og privatliv, når job, jobsøgning, familie, venner, fritidsaktiviteter, forventninger og ambitioner skal gå op i en højere enhed? Hvis du kan svare ja, er dette arrangement noget for dig.

Taber du også pusten i hverdagen? Kæmper du med at skabe balance mellem arbejde og privatliv, når job, jobsøgning, familie, venner, fritidsaktiviteter, forventninger og ambitioner skal gå op i en højere enhed?

Vi oplever alle at være presset engang imellem, og vi kan alle føle os lidt stressede eller opleve behov for mere balance i vores hverdag.

Hvis du også har det sådan, er dette arrangement noget for dig.

Kom og vær med, når vi sætter fokus på begreberne stress og mindfulness. Vi ser nærmere på, hvad stress er, og hvordan kan mindfulness bruges i forhold til stress.

Til arrangementet får du konkrete redskaber til både at forstå og arbejde med eventuel egen stress. Derudover får du en introduktion til, hvordan mindfulness kan bruges som redskab til at mindske stress.

Denne aften vil du møde Jeanette Selvig Sørensen, Stresskonsulent, som arbejder med mental sundhed og træning. For hende handler det ikke om at droppe det moderne liv eller om at være robust og at kunne "klare mosten". Derimod handler det om at træne hjernen til at kunne håndtere hverdagens udfordringer.

Vi holder en pause undervejs og sørger for en sandwich

Adresse

Kommunikation og Sprog

Åboulevarden 31, 2. sal

8000 Aarhus C

Arrangementsdato
Mandag, 16. april 2018 - 18:00 til 20:30
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region