Succes med influencer marketing: Besøg v/ webshoppen LykkebyLykke

Kom med på besøg ved den succesfulde webshop Lykke by Lykke i det flotte nye showroom i Nørresundby, hvor ejeren og stifteren, Janne Lykke, vil holde et spændende oplæg om, hvordan hun har oplevet rejsen fra fysisk butik til succesfuld webshop.

Med sætningen "Lykke by Lykke ønsker at være en personlig webshop, hvor du er i centrum" sætter webshoppen barren højt i konkurrencen om kundernes gunst på internettet. 

Hele ideen bag webshoppen opstod i morens butik i Hune, hvor der konstant kom flere og flere følgere til på både Facebook og Instagram. Men den stigende interesse for online betød også, at Janne Lykke måtte vælge at fokusere 100 % på webshoppen, hvilket i sidste ende betød lukning af den fysiske butik og muligheden for at yde personlig betjening. 

Men Janne Lykke havde en klar strategi om at bevare den personlige kundeservice på webshoppen. Her skal vi bl.a. høre mere om Lykke by Lykkes brug af sociale medier og influencer marketing i markedsføringen af både deres produkter og deres brand.  

I er velkomne til at følge Janne/webshoppen på Instagram: @LykkebyLykke, inden vores arrangement, hvis I er nysgerrige og ikke kan vente med at se hvilket Lykke-univers, der venter.

Om LykkebyLykke.dk:

Lykke by Lykke er en spændende webshop der sælger pigetøj med 1-2 dages levering. 
Vi har sammensat et flot varesortiment af modetøj til kvinder med mange kendte danske brands som Mads Nørgaard, Samsøe & Samsøe, Modström, mbyM, Global Funk, Nümph, Moves by Minimum og Pieces.
Vi bestræber os på altid at have smarte styles i alle prisklasser, så vi kan hjælpe dig, uanset om du er interesseret i en dyr vare eller du blot ønsker en lidt billigere vare. Det skal være muligt at skabe et Lykke-Look på tværs af mærkerne. 

KS Nordjylland byder på lidt mad og drikke.

Vi glæder os til at se dig. 

Med venlig hilsen
Cecilie, Charlotte, Marjorie, Christina, Louise og Pernille.
KS Nordjyllands frivillige bestyrelse

OBS afmelding!
Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet, medmindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på KS Medlemsnet og pr. mail til ksnordjylland@gmail.com.

Adresse

Lindholm Nærbanevej 5, 9400 Nørresundby

Arrangementsdato
Onsdag, 13. marts 2019 - 17:30 til 20:00
Billede
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region