Tjek på tegnsætningen

Med dette kursus giver Danmarks førende tegnsætningsekspert dig evnen til at se strukturerne i sproget og dermed evnen til at tegnsætte korrekt, sikkert og elegant.

På dette kursus tager vi godt fat i sætningsgrammatikken, som er nøglen til at blive en god, sikker og elegant tegnsætter i praksis.

Kurset behandler både grammatisk komma og nyt komma (lidt misvisende kaldet ”komma uden startkomma”). Du vil få en klar forståelse af forskellen på de to, og du vil kunne fokusere på den kommapraksis du ønsker at mestre. Er du på korrekturlæser- eller ekspertniveau, vil du sagtens kunne koncentrere dig om at øve og forfine begge kommapraksisser.

Og øvelser bliver der masser af.  

Dansk Sprognævn har inden for de seneste ganske få år ryddet op i deres regler så de er mere hensigtsmæssigt grupperet, og har desuden ændret på terminologien i forbindelse med visse sætningsgrammatiske begreber. Kurset er tilpasset disse ændringer i orden og sprogbrug.

Læs mere om kurset her.

Målgruppe:
Alle der vil have skærpet deres tegnsætning – ikke mindst habile og dygtige skribenter. Selv den bedste har som regel alvorlige blinde vinkler i sin tegnsætningsforståelse og vil få forbedret sit sprog i kraft af en mere bevidst og sikker tegnsætning.

Underviser og kursusleder:
Martin Lund, Skriverådet.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

Adresse

Hejrevej 43
2450 København NV

Arrangementsdato
Tirsdag, 22. maj 2018 - 10:00 til 15:30
Pris for ikke-medlemmer.
2 160 kr.
Pris for medlemmer
1 960 kr.
Tilmeldingsfrist
Fredag, 18. maj 2018 - 12:00
Vælg region