Udnyt dine introverte kompetencer til jobsamtalen

”Du skal ringe på stillingen, inden du søger”, ”du skal bede dit netværk om at anbefale dig”, ”du skal være synlig” og ”du skal gå til en masse kaffemøder”.

Det er alle gode og rigtige råd. Men hvis det føles unaturligt og ubehageligt at gøre, bliver det hverken gode telefonsamtaler eller kaffemøder. Denne workshop er for dig, der som jobsøger, ikke kan genkende sig selv i de mange velmenende råd, du får på andre kurser. Vi tager de gode redskaber med os ind i en mere introvert kontekst og træner at bruge dem på dine præmisser. 

Vi stiller vi skarpt på: 

* Hvordan du gør dig bemærket på mere introverte præmisser 

* Hvordan du forener din faglige og personlige profil og bliver mere attraktiv 

* Hvordan du forbereder dig til jobsamtalen 

* Hvordan du brænder igennem, som den du er, til jobsamtalen 

* Hvordan du kan træne dine ekstroverte sider, så det bliver nemmere at netværke, gribe telefonen og lave en elevatortale 

Workshoppen er designet til introverte, og derfor er øvelserne også tilrettelagt sådan, at alle kan være med og få noget ud af det. 

Du møder: Camilla Lærkesen er selv introvert og har i flere år fordybet sig i selvudvikling og kommunikation med fokus på introvert. Som introvert journalist, foredragsholder og coach har hun gennem mange år trænet og afprøvet både introverte og ekstroverte strategier på arbejdspladser, til jobsamtaler, til netværksmøder og som selvstændig. Undervisningen foregår gennem øvelser og strategier fra coachingens verden i samspil med konkrete retoriske praksisser med stor rummelighed og forståelse for den enkelte deltager.

Adresse

Kommunikation og Sprog
Hauser Plads 20, 3. sal
1127 København K

Arrangementsdato
Torsdag, 4. april 2019 - 9:30 til 12:30
Tilmeldingsfrist
Torsdag, 21. marts 2019 - 12:30
Vælg region
Tilmeld