Valg af strategi på LinkedIn for virksomheder

LinkedIns popularitet som alsidig B2B-kanal har for alvor taget fat, og ifølge tal fra analysehuset IDC, er platformen blandt de hurtigst voksende, når der måles på tid, vi bruger på sociale medier. Over 50% af B2B-indkøbere benytter LinkedIn i købsprocessen, og 90% af disse bekræfter, at de påvirkes af og vælger leverandører, som de kommer i kontakt med på LinkedIn.


LinkedIn er blevet det førende sociale medie for B2B og bruges ikke længere kun til rekruttering, men på tværs i hele virksomheden. Ligesom vi bruger Facebook, er vi nu hyppigt forbi LinkedIn for at læse nyheder, dele updates og kommunikere med kendte og nye relationer. Nok fortsat mere professionelt og i kortere sekvenser end på Facebook, men i en tid hvor skellet mellem det professionelle og private udfordres, bliver indholdet som vi deler på sociale medier, mere sammenblandet. 

På dette kursus stiller vi fokus på strategisk brug af LinkedIn, til at generere kunder, ansøgere, indsigter og branding. 
 
Kurset er målrettet både mindre og større virksomheder, på tværs af brancher.

Kursets er inddelt i tre afsnit, med pauser og tid til netværks-snak med de øvrige kursister og facilitator.
 
I første afsnit får du en overordnet introduktion til LinkedIn, og herunder inspiration til hvordan du skriver LinkedIn profiler, for din virksomhed og dig selv.
 
I andet afsnit præsenteres metode til strategisk tilgang på LinkedIn - og sociale medier i almindelighed. 

I tredje afsnit tager vi udgangspunkt i nogle virksomhedscases, med konkrete bud på forskellige strategier, hvad det vil kræve af resourcer, og hvilke resultater du realistisk kan forvente.
  
Kurset faciliteres af Mikkel Rohde Madsen, direktør i konsulentvirksomheden NammaTimes, som hjælper virksomheder i Danmark og Internationalt med strategisk salg og marketing, og herunder gennem brug af sociale medier. Mikkel’s LinkedIn profil er https://www.linkedin.com/in/mikkelrohdemadsen/

Adresse

Hauser Plads 20, 3. sal, 1127 Kbh. K

Arrangementsdato
Tirsdag, 19. februar 2019 - 9:00 til 12:00
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region