"Vi elsker Aarhus" - mød manden bag ny Aarhus-fotobog og hør nogle af fortællingerne om vores dejlige by

Har du ingen planer på onsdag kl. 17-19? Hvis ikke, så har KS Midtjylland i samarbejde med Dansk Journalistforbund fået mulighed for at invitere dig til at møde manden bag den nye Aarhus-fotobog "Vi elsker Aarhus" til et spændende foredrag. Begrænset antal pladser!


- Der er så mange mennesker, der nærer kærlighed til den her by, og så besluttede jeg mig for at spørge en række mere eller mindre kendte aarhusianere, om de ville skrive et lille kapitel hver, 
siger Anders Bach, der fik comeback i faget med bogen, som han er i gang med at eksportere til andre byer.

Forfatteren Stine Pilgaard, filminstruktøren Nils Malmros, mesterkokken Wassim Hallal, krimiforfatteren Jesper Stein, politikeren Fatma Øktem, forfatteren Jens Blendstrup, præsten og sexologen Mette Birk, sangeren Karl William, journalisten Peter Falktoft, skuespilleren Line Arlien-Søborg og forfatteren Peter Laugesen har det til fælles, at de alle er født i Aarhus.

- Det er der kommet en række meget spændende, rørende og tankevækkende fortællinger ud af, og jeg er meget stolt over at kunne samle den her buket af aarhusianske personligheder i en coffeetable-bog, som jeg håber, byen vil tage godt imod, siger Anders Bach.

Kom til et spændende fordrag med Anders onsdag den 13. juni kl. 17-19 og hør om nogle af alle de Aarhus-historier, som hans nye fotobog gemmer på.

DJ og KS er vært med en sandwich i løbet af arrangementet.

Adresse

Åboulevarden 31, 8000 Aarhus C

Arrangementsdato
Onsdag, 13. juni 2018 - 17:00 til 19:00
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region