Vil du være delegeret på vores a-kasses delegeretmøde?

… så mød op til valgmødet i vores region!

For at sikre Kommunikation og Sprog så stor indflydelse på udviklingen i AJKS som muligt er det vigtigt, at vi stiller med flest muligt delegerede, der samtidig er medlem af KS. Her kommer du som medlem af KS ind i billedet.

I Region Nordjylland håber vi, at du er interesseret i at blive delegeret til AJKS’ delegeretmøde. Delegeretmødet finder sted lørdag den 11. maj 2019 fra kl. 11 i København. Mødet forventes afsluttet senest kl. 15. Udgifter i forbindelse med delegeretmødet (rejseudgifter) vil naturligvis blive refunderet.

Der afholdes delegeretmøde en gang hvert andet år, så medmindre AJKS’ bestyrelse beslutter at indkalde til ekstraordinært delegeretmøde i den mellemliggende periode, er der tale om en begrænset mødeaktivitet.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om hvad arbejdet indebærer. Du kan også læse mere om reglerne i AJKS’ vedtægt (Vedtægt).

Tilmelding senest den 6.3.2019. 

Er du forhindret i at deltage i valgmødet, men gerne vil være delegeret, så kontakt Christina på ksnordjylland@gmail.com 

Vi vil opfordre dig til at stille op som delegeret og opfordrer dig samtidig til at få andre KS-medlemmer til at gøre det samme, så KS sikres direkte indflydelse på udviklingen i AJKS.


De bedste hilsener
Cecilie, Charlotte, Marjorie, Louise, Pernille og Christina
KS Nordjyllands frivillige bestyrelse

Adresse

Duus Vinkjælder
Østerågade 9
9000 Aalborg

Arrangementsdato
Torsdag, 7. marts 2019 - 17:00 til 17:30
Tilmeldingsfrist
Onsdag, 6. marts 2019 - 12:45
Vælg region
Tilmeld