Vil du være delegeret på vores a-kasses delegeretmøde?

… så mød op til valgmødet i vores region: Tidspunkt: Mandag d. 4. marts kl. 17.30 Sted: Hauser Plads 20, 3. sal

For at sikre Kommunikation og Sprog så stor indflydelse på udviklingen i AJKS som muligt er det vigtigt, at vi stiller med flest muligt delegerede, der samtidig er medlem af KS. Her kommer du som medlem af KS ind i billedet. 

I Region Sjælland håber vi, at du er interesseret i at blive delegeret til AJKS’ delegeret-møde. Delegeretmødet finder sted lørdag den 11. maj 2019 fra kl. 11 i København. Mødet forventes afsluttet senest kl. 15. Udgifter i forbindelse med delegeretmødet (rejseudgifter) vil naturligvis blive refunderet. 

Der afholdes delegeretmøde en gang hvert andet år, så medmindre AJKS’ bestyrelse beslutter at indkalde til ekstraordinært delegeretmøde i den mellemliggende periode, er der tale om en begrænset mødeaktivitet. 

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om hvad arbejdet indebærer. Du kan også læse mere om reglerne i AJKS’ vedtægt.

Er du forhindret i at deltage i valgmødet, men gerne vil være delegeret, så kontakt bestyrelsen for KS Region Sjælland på ksregionsjaelland@gmail.com

Vi vil opfordre dig til at stille op som delegeret og opfordrer dig samtidig til at få andre KS-medlemmer til at gøre det samme, så KS sikres direkte indflydelse på udviklingen i AJKS. 

De bedste hilsener 

Region Sjælland

Adresse

Hauser Plads 20, 3. sal

1127 København K

Arrangementsdato
Mandag, 4. marts 2019 - 17:30 til 18:00
Tilmeldingsfrist
Mandag, 25. februar 2019 - 17:30
Vælg region
Tilmeld