1 af 3: Fyr op under idékedlen - Skriv en original tekst, når du er idéforladt

Er du tom for idéer, når den daglige facebookopdatering eller det månedlige nyhedsbrev skal skrives? Forventes det, at du producerer originalt indhold på kommando? Vi giver dig redskaber til at fyre op under idékedlen!

Du har en produktionsplan, og nu er det mandag – igen. Og når der ikke er en oplagt historie, kan den blanke skærm være en udfordring for selv den største ordekvilibrist. Her kan du gribe til to overordnede metoder, der kan sætte de kreative væsker i bevægelse: fri idégenerering og idégenerering vha. benspænd. Hver metode kræver sin egen forberedelses- og bearbejdningsproces – det er det mindset, vi gerne vil give dig på dette webinar. 

På webinaret gennemgår vi enkelte kreativitetsøvelser, der kan give dig nogle metoder til at arbejde kreativt. Kurset introducerer to metoder inden for idégenerering: fri association og benspænd. Det følges op med to webinarer, hvor vi går i dybden med hver af de to metoder

Webinar 1 af 3: fyr op under idékedlen, indeværende

Webinar 2 af 3: Fri idégenerering, 27. maj kl. 15:00-16:30.

Webinar 3 af 3: Idégenerering ud fra benspænd, 3. juni kl. 15:00-16:30.

Underviser er Sofie Kristiansen, der er ekstern lektor i retorik på Københavns Universitet. Her underviser Sofie bl.a. i inventio og topik, der er antikkens begreber for systematisk idégenerering.  

Arrangementet foregår via Zoom. Vi sender et link senest samme formiddag, efter tilmeldingsfristen er udløbet.  

Vi optager arrangementet og sender et link ud med en kode efterfølgende. Optagelsen er tilgængelig i en uge.
Du kan downloade Zoom på https://zoom.us/ - Du kan med fordel teste teknikken og din internetforbindelse forud for arrangementet.

Adresse

Foran din computer

Arrangementsdato
Torsdag, 20. maj 2021 - 15:00 til 16:00
Tilmeldingsfrist
Torsdag, 20. maj 2021 - 9:00
Vælg region
Tilmeld