2 af 3: Strategisk indsigt, organisationsforståelse og forandringsledelse

Hvordan kan du blive chefens uundværlige højre hånd, så chefen tager fat i dig, når tvivlen er størst?

Som sparringspartner for din chef er du mere end en fagperson, der kan sit uddannelsesmæssige håndværk. Du træder ind i en rolle som fortrolig ledelsesrådgiver.

Rådgiverrollen kræver en række kompetencer, som vi sætter fokus på med 1 introducerende fysisk seminar København, 1 introducerende webinar og 3 uddybende webinarer, hvor vi går i detaljen med de rådgiverkompetencer, du skal udvikle. Det omhandler: 

På webinar 2 kommer vi rundt om følgende spørgsmål:

  • Hvordan kan jeg tænke strategisk – og hvordan bruger jeg strategien som retningsgiver og referencerammen i mit arbejde?
  • Hvordan skiller organisationer sig fra hinanden? Hvordan karakteriserer jeg min virksomhed – og hvilke udfordringer giver det mig for at lykkes?
  • Hvad er forandringsledelse – og hvorfor er det vigtigt?
  • Hvordan driver jeg selv forandringer, og hvordan kan jeg reagere på forandringer?
  • Hvad betyder værdier og kultur for muligheden for at skabe forandringer?

Underviser er Allan J. Christensen. Allan er cand. comm. og har i 12 år været direktør i både Rambøll og NIRAS. I begge firmaer var han ledelsesmæssig ansvarlig for kommunikation, hvor kommunikationschefen refererede til Allan i NIRAS.
I dag driver og ejer han Cambiamento, hvor han er ledelsesrådgiver inden fra strategisk positionering og kommunikation – og underviser bl.a. i udvikling af fagmedarbejderes rådgiverkompetencer.

På kurset vil Allan inddrage sin egne erfaringer som direktør og som ledelsesrådgiver – og han vil desuden inddrage forskning inden for feltet.

Arrangementet foregår via Zoom. Vi sender i løbet af torsdagen, efter tilmeldingsfristen er udløbet og inden vi går på bededagsferie.  

Vi optager arrangementet og sender et link ud med en kode efterfølgende. Optagelsen er tilgængelig i en uge.
Du kan downloade Zoom på https://zoom.us/ - Du kan med fordel teste teknikken og din internetforbindelse forud for arrangementet.

Adresse

Foran din computer

Arrangementsdato
Mandag, 3. maj 2021 - 9:00 til 10:30
Tilmeldingsfrist
Torsdag, 29. april 2021 - 10:00
Vælg region
Tilmeld