3 af 3: Idégenerering ud fra benspænd - Skriv (endnu) en original tekst, selvom du føler dig idéforladt

Har du det bedst ude af boksen, men er nysgerrig på, hvad der gemmer sig indeni? Eller er der plads til endnu et sæt redskaber til din velorganiserede og velordnede værktøjskasse?

Workshoppen er det andet fordybelseskursus, hvor vi går i dybden med de tilgange, der præsenteres i Fyr op under idékedlen. På denne workshop tager vi tråden op fra webinaret og fokuserer på strategien idégenerering ud fra benspænd. Det andet fordybelseskursus er Fri idégenerering.

Webinar 1 - fyr op under idékedlen, tidligere afholdt

Webinar 2 af 3: Fri idégenerering, tidligere afholdt

Webinar 3 - Idégenerering ud fra benspænd, indeværende

På workshoppen tager vi tråden op fra webinaret Fyr op under idékedlen og fokuserer på strategien idégenerering ud fra benspænd.

Vi gennemgår forskellige kreativitetsøvelser, der ved hjælp af bevidsthedsbondage, tvinger dig til at se nye mønstre og sammenhænge. Og når første kuld af idéer foreligger i snorlige rækker, arbejder vi med, hvordan man kombinerer de kære små til fuldvoksne argumenter eller narrativer.

Tag konkrete tilbagevendende eller problematiske tekstopgaver fra dit arbejde med til kurset, så du kan tage en (eller flere) hel- eller halvfærdige tekstidéer med på kontoret dagen efter.

Underviser er Sofie Kristiansen, der er ekstern lektor i retorik på Københavns Universitet. Her underviser Sofie bl.a. i inventio og topik, der er antikkens begreber for systematisk idégenerering.

Kurset er tilrettelagt efter retorikkens dogme om, at kreativitet er et sæt af redskaber, man skal lære at bruge. Øvelserne er en blanding af klassiske retoriske øvelser og nyere øvelser fra kreativitetsforskningen.

Arrangementet foregår via Zoom. Vi sender et link senest samme formiddag, efter tilmeldingsfristen er udløbet.  

Vi optager arrangementet og sender et link ud med en kode efterfølgende. Optagelsen er tilgængelig i en uge.
Du kan downloade Zoom på https://zoom.us/ - Du kan med fordel teste teknikken og din internetforbindelse forud for arrangementet.

Adresse

Foran din computer

Arrangementsdato
Torsdag, 3. juni 2021 - 15:00 til 16:30
Tilmeldingsfrist
Torsdag, 3. juni 2021 - 9:00
Vælg region
Tilmeld