Kursus i kreativitet og layout

Slip kreativiteten løs! På dette kursus lærer du om, hvordan du kan realisere dine kreative layout ideer og anvende farver, fonte, former, effekter og kontraster i både Word, PowerPoint og InDesign.

Kåre Bjørn Jensen, konsulent og indehaver af Intellia, giver dig de bedste fif til, hvordan du selv kan arbejde kreativt og med sikker hånd, når du layouter forskellige dokumenter, brochurer, flyers, posters og andet markedsføringsmateriale. Vi kigger nærmere på, hvordan vi kan anvende bl.a. Word, PowerPoint og InDesign i det kreative arbejde og skabe spændende resultater – også selvom du ikke er uddannet grafiker. Kurset er tilrettelagt så alle kan deltage.

 

Til kurset bedes du medbringe en laptop/tablet - HUSK strømforsyning

Ved arrangementet er vi vært ved lidt at spise og drikke. 

Vi glæder os til at se dig. 

Mange hilsner
Henriette, Helene, Lykke, Sanne, Anne-Sophie, Lotte, Malou og Christina. 
KS Nordjyllands bestyrelse

 

OBS afmelding!
Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet, med mindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på KS Medlemsnet og pr. mail til ksnordjylland@gmail.com.

Adresse

Aalborg Studenterkursus, På Sporet 4, 9000 Aalborg

Arrangementsdato
Tirsdag, 7. november 2017 - 17:30 til 21:00
Billede
Vælg region